Saksamaa – München 2019 (al aprill) vol 1

Esimene nädal Münchenis

Jõudsime pühapäeva hommikul linna. Planeeringu järgi oli meil mõni tund aega kuni oma toa kätte saime seega oli juba varakult võimalus linna avastada. Tol õhtul läksime väga vara magama kuna reis oli osadel juba kell 3.30 öösel alanud.

Järgmisel päeval saime kohaliku koordinaatoriga kokku ning tema aitas meil vajalikud piletid ühistranspordi jaoks osta ning veidi seda süsteemi lahti seletada. Ka sel päeval väga erilist midagi ei teinud kuna olime siia reisist endiselt väsinud. Järgnevad kolmpäeva töötasime oma firmades, esimesed muljed olid head ning nägime palju erinevaid töömeetode ja vahendeid, mis ei ole Eestis tavalised.

Kätte jõudis Suur Reede ja olime reisist lõpuks piisavalt taastunud, et minna ka veidi kaugemale linna avastama. Kõigepealt käisime Inglise aias, seal külastasime ka ikoonilisi beer gardeneid ning sõitsime paadiga pargi suurimal järvel. Peale seda käisime ka vanalinnas kus nägime häid näiteid Saksamaa arhitektuurist. Suur osa linna on veel avastamata kuna Tallinnaga võrreldes on see linn üüratult suur. Üleüldiselt laabus esimene nädal edukalt. Algas veidi aeglaselt, olime reisist väsinud, aga nüüd on eluvaim uuesti sees ning oleme valmis sellest võimalusest maksimumi välja võtta.

Tervitades

William, Rauno, Andres

Lisa kommentaar